Exklusivt erbjudande för nya och befintliga medlemmar!

Fastighetsentreprenörerna har slutit ett avtal med Aff – Forum för förvaltning och service, som gör att vi kan erbjuda våra medlemmar att köpa Aff-mallen för mindre entreprenader 16 till ett kraftigt rabatterat pris.

 

Den förenklade Aff-mallen, anpassad för mindre entreprenader lanserades av Aff under fjolåret. Mallen är en förenklad version men helt baserad på befintliga Aff-dokument och den juridiska grunden är ABFF 15. Mallen är framtagen för att det skall bli lättare att använda Aff för att upphandla mindre omfattande entreprenader avseende fastighetsförvaltning, ekonomisk redovisning och fastighetsdrift.

Mallen består av följande delar:

  • Instruktion
  • Mall för anbudsbrev, kontrakt och objektsbeskrivning
  • Mall för beskrivning av tjänster

 

Befintliga medlemmar i Fastighetsentreprenörerna får nu 50 % rabatt och betalar endast 1295 kr exkl. moms (ordinarie pris är 2590 kr exkl. moms). Erbjudandet gäller under en tidsbegränsad period.

Bli medlem nu och få 75 % rabatt på den förenklade Aff-mallen!

Fastighetsentreprenörerna skjuter till ytterligare 25 % i rabatt för dig som väljer att bli medlem i föreningen nu. Nya medlemmar betalar endast 650 kr exkl. moms (ordinarie pris är 2590 kr exkl. moms). Du sparar 1940 kr.

Passa på och inhandla mallen som underlättar att ta fram dokument till en framgångsrik och trygg entreprenad. Så här gör du:

Beställ mallen genom att kontakta Fastighetsentreprenörernas administratör:
Thérése Lindroos
admin@fastighetsentreprenorerna.se
Mobil +46 (0)736-16 21 97

Thérése ser då till att du snarast har mallen i din mejlbox tillsammans med faktura från oss.
Alltså, vänta inte utan passa på redan idag.